Letňany

Nevelký byt byl postaven jako půdní nástavba v raných 90. letech a bylo to na něm znát. Kvalita odvedené práce zřetelně pokulhávala za stejně pokulhávajícím projektem nástaveb starších řadových domů. Příčky ze sádrokartonu, jejichž zvuková izolace byla minimální, výškové vyrovnávání podkladu plovoucí podlahy kartonovým papírem, nekvalitní štuky, šetření na kvalitě používaných materiál atd. Souhrnem - našel se dostatek důvodů k rekonstrukci. Byl vyspraven podklad a položena nová podlaha, zesílené a odhlučněné stěny sousedící s druhým bytem, opraveny stropy, posunutý a pozměněný vstup z chodby do obývacího pokoje, jehož dispozice byla kompletně přebudována k současným potřebám a náhledům majitelky, úpravou prošla i kuchyňská linka, koupelna, chodby, terasa a schodiště. Malba s ohledem na půdní charakter interiéru zůstala bílá, teplé tóny propůjčuje bytu jak dřevěná podlaha, tak sedací souprava a papyrus použitý na tělesech osvětlení. Tmavě mořený buk na částech nábytku a na dveřích vše jen podpořil.