Červený vrch

Byt v obytném komplexu na Červeném vrchu byl již svoji promyšlenou koncepcí a pro mne čitelným záměrem majitele a konec konců i jeho vnímavou osobou příjemnou tvůrčí prací. Jeho příklon k myšlence feng-shui byl i na počátku řešení jediné neharmonické části prostoru, přiznané trámové nosníky stropu byly zakryty sádrokartonovými deskami a prostor nad nimi využit pro rozvod stropního osvětlení. Dlouhá a zkosená stěna obývacího pokoje, která procházela plynně do kuchyňské části, byla překryta ručně řezanými obklady nestejného rozměru z pískovce a tím posloužila jako výrazný dekorační prvek bytu. Boční, z velké části prosklená stěna byla kontrastně vymalována, aby tím ještě podtrhla členitost a rozložitost bytu.  Ostatní prvky v obývacím pokoji a pracovně (sedací souprava, světla) byli voleny v jednoduchých formách, aby příliš nevystupovali z celku. Nábytek je z produkce firmy Compas, kuchyně Mobalpa, světla Vistosa, koberce Bring&Campman.